• сб. сеп. 23rd, 2023

БСП поиска да върне мандата в понеделник, президентът ги покани във вторник

Byadmin

ян. 20, 2023

Президентът ще приеме представители на ПГ на „БСП за България“ във връзка с мандата за посочване на кандидат за министър-председател, съобщават от пресслужбата на държавния глава.

На 24 януари, вторник, в 10.00 часа  на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев ще приеме представители на парламентарната група на „БСП за България“, на която бе възложено да посочи кандидат за министър-председател.

https://trk.ezymny.com/564822c5-14d3-47ee-b15f-a4f6bc8e5db1?o=2736&subPublisher={affiliate_id}&clicktag={unique_clickid}

По-рано днес лидерът на левицата Корнелия Нинова обяви, че в понеделник БСП ще върне неизпълнен третия мандат за съставяне на правителство.

На 23 януари обаче у нас на работно посещение пристига федералният канцлер на Република Австрия Карл Нехамер по покана на българската страна.

Обезпечаването на охраната на българската граница и противодействието на миграционния натиск, както и прилагането на европейското право по отношение на Шенген, ще бъдат във фокуса на визитата, която е инициирана от държавния глава Румен Радев.

Последвайте Епицентър.БГ вече и в Телеграм и Туитър!  

https://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *